Even onze nieuwe zanger voorstellen:  Jan le Loux. 

Bij velen bekend als voormalig voorzitter van de stichting Textielbeat in Enschede, maar ook als medeoprichter van de Indeeds (medio zestiger jaren), waar hij als slaggitarist/zanger speelde Enschede. Zijn stem past goed bij onze muziek, we zijn druk aan het oefenen om met Jan als zanger te kunnen optreden. 
U denk nu natuurlijk Jan heeft altijd muziek gemaakt en is veel oefenen dan nodig ... ja, dat is nodig want elke band speelt de nummers iets anders. Het begin en einde van een nummer of ergens een solo die in het origineel er niet staat, iedere band speelt een nummer op zijn eigen manier. 
Daarom hebben we de tijd nodig om aan elkaar te wennen, en eventueel de nummers aan te passen.

Verwacht geen grote wijzigingen in ons programma want dat is niet aan de orde.
Ben neemt officieel afscheid bij zaal Prinsen in Haarlo, maar op 30 december treed Ben nog met ons op in Alstätte want Jan heeft dan een andere termijn.
Zoals het er nu uitziet kunnen jullie op zaterdag 28 januari in Hengevelde bij de "Herberg de Gebrande Waateren" kennis maken met Jan le Loux als zanger van Beatline.

Foto: Eric Schaddelee  (Enschede)

Beatline en/of hun leden kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ondervonden schade voortkomende uit fouten en/of onvolledigheden in deze site.