Beatline neemt je mee terug naar de nostalgische jaren zestig

Ben je klaar om terug te reizen in de tijd naar de gouden dagen van de jaren zestig? Dan hebben we goed nieuws voor je! Coverband Beatline uit de regio Twente en Achterhoek staat bekend om hun energieke en authentieke uitvoeringen van de grootste hits uit de periode 1955 tot 1975. Met onze passie voor rock en beatmuziek weten we het publiek keer op keer te betoveren. De bandleden hebben een ongeŽvenaarde toewijding aan het behouden van de oorspronkelijke sound
en het creŽren van een sfeer die rechtstreeks uit de sixties lijkt te komen.

Wanneer Beatline het podium betreedt, gebeurt er iets magisch. Vanaf de eerste noten weten we de harten van het publiek te veroveren en de dansvloer te vullen. 
Het is dan ook geen verrassing dat er bij een optredens altijd vele fans aanwezig zijn die niet kunnen wachten om hun favoriete nummers live te horen. 
Of je nu een fervent danser bent of gewoon wilt genieten van de muziek die je jeugd heeft gevormd, Beatline biedt voor ieder wat wils.

Kom ook eens op een optreden om samen met Beatline herinneringen op te halen aan een tijdperk vol iconische muziek. 
Zet een datum in je agenda en bereid je voor op een paar uurtjes vol swingende beats, onweerstaanbare melodieŽn en een sfeer die je terugbrengt naar je jeugd. 
We zien je graag op ťťn of ander optreden.

Beatline en/of hun leden kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ondervonden schade voortkomende uit fouten en/of onvolledigheden in deze site.